IN STORE in your country:
BiH   Slovenija   Hrvatska   Srbija   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  B I H Nedelja, 30.04.2017 || Uspješno realizovan najveći FMCG Summit u zemlji i regionu  |  Sve je spremno za treći FMCG Summit u Sarajevu  |  Preskakanje obroka je povezano s umorom  |  Svi okusi Crne Gore na jednom mjestu  |  Franck na Festivalu kafe, čokolade i delicija   |   Za ukusnu i uravnoteženu prehranu – novi THOMY Delight   |  Brand New Jungle   |  Odluka o novom zakupcu BIP-a 4. aprila  |  Kadrovske promjene u kompaniji Podravka  |  Haribo najavio prvu fabriku u SAD-u  |  AC Food izvršio uplatu za kupovinu dijela imovine Agrokomerca  |  Agrokor održao sastanak s dobavljačima  |  Bingo u 2016. ostvario porast prihoda od 13 posto  |  PepsiCo proširuje proizvodnju ruskog jogurta  |  Delhaize podržao akciju "Sat za našu planetu"  |  Idea i Mercator Centri u akciji „Sat za našu planetu“  |  Ferrero preuzima američki Fannie May  |  Nestea se vraća u okrilje Nestléa  |  Više od 10 000 posjetilaca na Sajmu domaćih proizvođača u Konzumu  |  Kako vrtići širom BiH obilježavaju Dan voda  |   ||
   

NESCAFÉ Double Choc

Ljubitelje NESCAFÉ Cappuccina obradovat će vijest da je NESCAFÉ proširio svoj postojeći asortiman (original, vanilija, čokolada, lješnjak, Irish Cream, karamela, bez kofeina), s još jednom poslasticom -  kremastim NESCAFÉ Double Chocom. Ovaj ukusan napitak s raskošnom pjenom razveselit će sve čokoljupce kojima je opuštanje uz kafu i razgovor sa prijateljima  nezaobilazna aktivnost.

Osim što je NESCAFÉ Double Choc Cappuccino savršen ljetni desert u šoljici, s njim možete pripremiti i ukusne Brownie kolačiće i tako razveseliti svoje najmilije:

Sastojci:

 1. NESCAFÉ Cappuccino Double Choc (5 kesica)

2. Maslac (200gr)

3. Šećer (225gr)

4. 3 jaja

4. Crna čokolada (150gr)

5. Vanilija šećer (2 kesice)

6. Orasi (150gr)

7. Brašno (150gr)

8. Prašak za pecivo (1,5 kašičica)

9. Mlijeko (75ml)

10. Prstohvat soli

Priprema:

Crnu čokoladu rastopite na pari. U drugoj posudi umutite maslac, šećer i 2 kašike vode dok smjesa ne postane pjenasta, a zatim u smjesu dodajte jaja i otopljenu čokoladu. Brašno, prašak za pecivo, sol, vanilija šećer, NESCAFÉ Cappuccino Double Choc i grubo nasjeckane orahe pomiješajte (najbolje mutilicom) i dodajte u čokoladnu smjesu. Dodajte mlijeko i sve izmiješajte.

 Obložite duboku posudu papirom za pečenje, izlijte i poravnajte čokoladnu smjesu. U prethodno zagrijanoj pećnici na 160°C pecite 25-30 minuta na srednjoj rešetki.

Izvadite na radnu površinu, izvucite papir za pečenje i narežite na komade.

Uživajte!


 
Noviteti za police
 
 
 
back to top