IN STORE in your country:
BiH   Slovenija   Hrvatska   Srbija   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  B I H Petak, 24.03.2017 || Kako vrtići širom BiH obilježavaju Dan voda  |  AC Food kupuje dio imovine Agrokomerca  |  Franck predstavio novi espresso - Franck 125 YEARS EDITION  |  Beiersdorf izvijestio o rastu na svim tržištima osim Kine  |  Nestlé zatvara proizvodni pogon u Lincu  |  Pet medalja za Vinariju Tikveš na takmičenju Mundus vini  |  Usvojen plan detaljne regulacije farme Banatski Despotovac  |  Kompanija Blagoj Gorev investirala u proizvodnu opremu za margarin  |  UM OTKRIVA REZULTATE WAVE 9 - globalnog istraživanja o navikama korisnika društvenih mreža  |  Druga Business Leadership Conference ispunila sva očekivanja  |   Sarajevska pivara nastavlja saradnju sa obrazovnim institucijama   |  InStore magazin na sajmu EuroShop u Dizeldorfu -   |  Nagrađene i prepoznate Podravka juhe   |  Godišnji rast organske proizvodnje 62%  |  Uspon trgovačkih brendova  |  Coca-Cola smijenila Milku na Valicon listi najjačih brendova  |  Kako da oporavite mišiće nakon skijanja?  |  Uspješno poslovanje: Carlsberg BH proslavio deseti jubilej  |  SKOPLJAK, LOKVANČIĆ, I SMAJIĆ NAJBOLJI NA ETI CUP-u 2017  |  12. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Eti Cup 2017   |   ||
   

NESCAFÉ Double Choc

Ljubitelje NESCAFÉ Cappuccina obradovat će vijest da je NESCAFÉ proširio svoj postojeći asortiman (original, vanilija, čokolada, lješnjak, Irish Cream, karamela, bez kofeina), s još jednom poslasticom -  kremastim NESCAFÉ Double Chocom. Ovaj ukusan napitak s raskošnom pjenom razveselit će sve čokoljupce kojima je opuštanje uz kafu i razgovor sa prijateljima  nezaobilazna aktivnost.

Osim što je NESCAFÉ Double Choc Cappuccino savršen ljetni desert u šoljici, s njim možete pripremiti i ukusne Brownie kolačiće i tako razveseliti svoje najmilije:

Sastojci:

 1. NESCAFÉ Cappuccino Double Choc (5 kesica)

2. Maslac (200gr)

3. Šećer (225gr)

4. 3 jaja

4. Crna čokolada (150gr)

5. Vanilija šećer (2 kesice)

6. Orasi (150gr)

7. Brašno (150gr)

8. Prašak za pecivo (1,5 kašičica)

9. Mlijeko (75ml)

10. Prstohvat soli

Priprema:

Crnu čokoladu rastopite na pari. U drugoj posudi umutite maslac, šećer i 2 kašike vode dok smjesa ne postane pjenasta, a zatim u smjesu dodajte jaja i otopljenu čokoladu. Brašno, prašak za pecivo, sol, vanilija šećer, NESCAFÉ Cappuccino Double Choc i grubo nasjeckane orahe pomiješajte (najbolje mutilicom) i dodajte u čokoladnu smjesu. Dodajte mlijeko i sve izmiješajte.

 Obložite duboku posudu papirom za pečenje, izlijte i poravnajte čokoladnu smjesu. U prethodno zagrijanoj pećnici na 160°C pecite 25-30 minuta na srednjoj rešetki.

Izvadite na radnu površinu, izvucite papir za pečenje i narežite na komade.

Uživajte!


 
Noviteti za police
 
 
 
back to top